Каква е руската връзка в истерията с отвличането на деца в България, които

...
Каква е руската връзка в истерията с отвличането на деца в България, които
Коментари Харесай

Генка Шикерова разобличи истерията Норвегия краде деца

Каква е съветската връзка в  нервност та с отвличането на  деца  в България, които да бъдат пратени в  Норвегия , и за какво ромските квартали са най-податливи на тази  агитация .

Това са единствено два от въпросите, които журналистката  Генка Шикерова  изследва в трисерийния си  филм   " Социалната война ", написа вестник СЕГА.

" Темата ме заинтересува преди 2 години, когато стана прочут казусът с  деца та на една българка, отнети й в  Норвегия . Тогава тематиката бе показана по този начин, че поради петно на блузата, поради кариес в  Норвегия  отнемат  деца . Стори ми се необикновено, че в страна в Европа, с висок стандарт на живот, това е допустимо. После нещата се поуспокоиха на повърхността. Но внезапно тематиката избухна по необикновен метод. Ако търсиш причини и доказателства, че  Норвегия  краде  деца , не можеш да ги откриеш, само че психозата в българското общество се оказа факт. Исках да видя защо става въпрос, да отида до  Норвегия , тъй като в националните медии се излъчваха материали със злокобни послания - по какъв начин там се вземат  деца , с цел да се дават на чернокожи гейове. И отидох в  Норвегия  да видя какви са тези гей двойки с копнеж за български  деца ", споделя Шикерова в  " Тук и в този момент със Светла Петрова ".

Тя не крие, че отива в  Норвегия  доста предубедена:  " Мислех, че по улиците няма да видя  деца . Почти бях станала жертва на  агитация та. В българска национална телевизия върви да вземем за пример предаване, в което се приказва за ювенална юстиция. В правния свят подобен термин не съществува. Измислен е в Русия. "

Шикерова посещава службата за протекция на  деца та Барневерне, която у нас е показана като чудовищна. " Да, в  Норвегия  има проблем с Барневерне, само че той не е наш проблем. Там има проблем с критериите, които службата ползва във връзка с грижата за  деца та, и в   Норвегия  тече социална полемика за това ", изяснява тя. Става дума за налаганите тежки рестрикции какъв брой постоянно биологичните  родител и, чиито  деца  са отнети, да могат да се виждат с тях - единствено 4 пъти в годината за 1 час.

Журналистката споделя и за съветската връзка в антинорвежката  агитация  у нас. " Действително акциите срещу  Норвегия , която краде  деца , потеглят първо в Русия. Това има геополитическо пояснение, което се основава на търканията между двете страни, съперничеството им в Северно море. В раздухването на  нервност та у нас вземат участие интензивно хора, свързани с президентството и Министерството на защитата - юрист Владимир Шейтанов е член на стратегическия съвет към президента, а Александър Урумов е директор на пресцентъра на МО. Кампанията на Урумов за евродепутат мина под знака на това по какъв начин няма да разреши да се лишават български  деца ", изяснява Шикерова. 

Във  филм а си тя изследва за какво ромските квартали се оказват особено податливи на тази  агитация . " Българската православна черква няма отношение към тези хора. В сливенския кв. " Надежда " са регистрирани 20 евангелистки църкви, посредством които дружно с добрините, които вършат, минава и внушението, че някой ще посегне на ромските  деца . Не желая да съпоставям нашата система с норвежката - коя е по-добра. Но е реалност, че за разлика от България, там няма по какъв начин дете да бъде оставено да пораства единствено, както се случва тук в ромските квартали. Там няма по какъв начин да не вървиш на учебно заведение. Лошото, което се случи в България вследствие на тази  агитация , е, че обществените служащи са уплашени. Дори и да видят, че има проблем, не смеят да се намесят. В умозаключение - не можем да отхвърлим  Норвегия , нито да я приемем безусловно. Тя е друга, както и ние сме разнообразни. Трябва да се опитаме да ги разберем. ", споделя Шикерова.

Филм ът " Социалната война " е продуциран от dnews.bg.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР